La Terra a vista d’ocell

L’octubre passat l’empresa Google, propietària d’un dels cercadors més populars d’internet, va anunciar la compra del Keyhole, i aquesta setmana l’han presentat oficialment com a part de la seva nova oferta; es dirà Google Earth. Tot i que el nou servei és de pagament, de moment, s’anuncia una substanciosa rebaixa de preu. Segons els seus propietaris, el programa serveix per ajudar a trobar adreces, traçar rutes o mesurar distàncies, però també val per satisfer la pura curiositat o, simplement, jugar a trobar localitzacions. Per exemple, es poden veure els canals d’Empuriabrava des de l’aire o, per als amants de les curses, els revolts de Montmeló. Poder gaudir ara de les imatges de la Terra a vista d’ocell, ja no serà un privilegi dels que es dediquen a vigilar-nos, sinó una realitat per a qualsevol. Només faltarà comprovar fins a quin punt ens deixen tafanejar pels carrers i els espais oberts del planeta.

[@more@]

Quant a selenita

M’empeny el desig de compartir la meva admiració pel Cosmos i l’afany d’aprendre cada dia més
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: La Terra a vista d’ocell

  1. Cyric diu:

    m’encanten els llocs vistos a vista d’ocell!! 🙂

  2. Aiii, això està molt bé. Llàstima que sigui de pagament…

  3. Això, sembla molt interessant. A la fi, podré veure l’interior de la meva illa; a veure si trobo el collons de pati on es munten les festetes. (és broma, sortosament —toco fusta— no em puc queixar dels veïns).

  4. Silenci diu:

    Ostres!!! Amb lo que m’agrada a mi això i és de pago!!!! Ho tenen clar, doncs… la pela és la pela!!! 😛 Però és molt bon invent, si senyor!

Els comentaris estan tancats.